پخش زنده
امروز: -
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، راهاندازی روستابازار و عرضه مستقیم از تولید به مصرف کالای کشاورزی را راهکار مقابله با افزایش تورم و گرانفروشی عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، علیحسین احدیعالی در جلسه هماندیشی با دستاندرکاران تعاون روستایی استان اردبیل، بر نقش حیاتی ارتباط تنگاتنگ تعاونیها با بخش خصوصی در تنظیم بازار، جلوگیری از تورم و تامین و توزیع کالاهای اساسی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه توسعه پایدار و دستیابی به امنیت غذایی در گرو ارتباط موثر و مدیریت شده تعاونیها با بخش خصوصی است، افزود: این ارتباط به ویژه در تامین و توزیع کالاهای اساسی و ضروری جامعه اهمیت بسزایی دارد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با تاکید بر لزوم همکاری تعاونیها و بخش خصوصی در راستای خدمت به تامین امنیت غذایی جامعه اظهار کرد: هدف از این همکاری باید این باشد که هم تولیدکننده و هم مصرفکننده از نظر اقتصادی متضرر نشوند.
احدیعالی با اشاره به این که سیاست سازمان جهاد کشاورزی دخالت مستقیم در بازار نیست، اظهار کرد: تجربه نشان داده است که ورود دولت به بازار، تنها به صورت مقطعی و مسکّن عمل کرده و در درازمدت کارساز نیست.
وی ارتباط تعاونیها و بخش خصوصی را کلید تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی دانست و با اشاره به نقش مهم تعاونیها در شرایط بحرانی گفت: استفاده از ظرفیت و توان بخش خصوصی، به ویژه تعاونیها، در عرضه کالاهای اساسی بسیار مهم است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ملاک و معیار اصلی در تنظیم بازار را وجدان، شرف و حس میهندوستی مردم عنوان کرد و افزود: تولیدکنندگان و مصرفکنندگان باید در شرایط بحرانی، حال همدیگر را مراعات کرده و جلوی سودجویی و فرصتطلبی را بگیرند.
احدیعالی با یادآوری نقش کلیدی تعاونیها در جنگ ۱۲ روزه و حضور افزون بر ۲ میلیون میهمان در این استان اضافه کرد: تعاونیها در آن شرایط اجازه ندادند هیچگونه مشکلی در تامین و توزیع کالاهای اساسی مردم به وجود آید.
وی همچنین بر لزوم توجه اتحادیهها و تعاونیهای بخش کشاورزی به توان مالی مشتریان در کنار تولید و عرضه محصولات تاکید کرد و رعایت انصاف و وجدان کاری را رمز موفقیت اقتصادی آنها دانست.
مدیر تعاون روستایی استان اردبیل نیز در این جلسه از راهاندازی ۱۱ روستا بازار در استان تا پایان سال جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این اقدام، نقش موثری در تهیه، تنظیم و توزیع کالاهای مورد نیاز جامعه ایفا کند.
ابوالفضل دشتبانی همچنین بر لزوم توجه بیشتر به گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی و جلوگیری از خامفروشی محصولات کشاورزی تاکید کرد و گسترش این صنایع را علاوه بر افزایش ارزش افزوده محصولات، عاملی مهم در ایجاد اشتغال در استان عنوان کرد.
وی از سرمایهگذاری بخش تعاونی در دو محصول کلیدی عسل و سیبزمینی در استان اردبیل خبر داد و افزود: سرمایهگذارانی که در راهاندازی کارخانه تولید خوراک دام فعال باشند، حمایت جدی خواهیم کرد.