پخش زنده
امروز: -
مرحله نخست طرح بهسازی میدان سبلان در صد و چهارمین پویش امید و افتخار به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، شهردار منطقه ۷ تهران دراین مراسم گفت: میدان سبلان یکی از کانونهای پرتردد ترافیکی در شرق تهران به شمار میرود که پذیرای حجم بالای از خودروها از مسیرهایی، چون بزرگراه شهید صیاد شیرازی، خیابان سبلان، خیابان جانبازان (گلبرگ) و خیابان شهید قدوسی است.
محمدهادی علی احمدی افزود: تلاقی این مسیرها در فواصل کوتاه، گره ترافیکی میدان سبلان به ویژه در ساعات اوج ترافیک را رقم میزد و تردد شهروندان را با چالشهایی همراه میکرد. به منظور تسهیل جریان عبور و مرور و کاهش ازدحام، مطالعات جامعی صورت گرفت و طرح توسعه میدان سبلان و ارتقای دسترسیهای آن از ابتدای سال ۱۴۰۲ در دستور کار سازمان مهندسی و عمران شهر تهران قرار گرفت.
شهردار منطقه ۷ تصریح کرد: طرح توسعه میدان سبلان با اجرای یک دستگاه پل روگذر شرقی غربی واقع در جنوب میدان سبلان به مرحله اجرا درآمد. این پل دارای دو دهانه و سه سرستون که به صورت شمع و تیرهای پیش ساخته بتنی (۱۲۸عدد) همراه با تیرفلزی اجرا شده است. طول این پل ۴۲ متر و عرض آن ۳۴متر است. اجرای تیرهای پیش ساخته بتنی در دو مرحله و به علت حجم بالای ترافیک بزرگراه شهید صیاد شیرازی، با انحراف و گاه انسداد ترافیکی شبانه، با دقت و حساسیت بالا به سرانجام رسید.
به گفته وی ماحصل اجرای این پل روگذر، کریدوری ۸۰ متری با عرض متغیر ۲۲ تا ۴۴ متر است که با افزایش محیط اطراف میدان سبلان، حذف تداخلات ترافیکی و تسهیل تردد در این میدان را به ارمغان میآورد. گام نخست این طرح اجرای یک دستگاه پل واقع در شمال میدان سبلان به طول ۷/۲۶ متر و عرض ۱/۱۴ در دو خط عبوری را نیز شامل میشود.
محمد هادی علی احمدی یادآور شد: بخشهای باقیمانده این طرح عبارتند از اتصال خیابان سبلان به طرح جدید میدان سبلان به صورت رفت و برگشت (با دو طرفه کردن پل فعلی خیابان سبلان بر روی بزرگراه صیاد شیرازی) احیای دسترسی از شمال میدان سبلان به جنوب بزرگراه شهید صیاد شیرازی و در آخر احداث دسترسی جنوب مبدان سبلان به شمال بزرگراه شهید صیاد شیرازی که گردشهای مورد نیاز ترافیکی میدان سبلان را پوشش میدهد.
در مراسم افتتاحیه مرحله نخست طرح بهسازی میدان سبلان جمعی از مسولان شهری، مادر و خانواده شهید محسن قنبری حضور داشتند.