لزوم فعال سازی طرحهای نیمه تمام و راکد در بهمئی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر فعال سازی طرح های نیمه تمام و راکدو آغاز اجرای طرح های تولیدی و اشتغالزا در بهمئی تاکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای کهگیلویه و بویراحمد؛ استاندار در جمع مردم بهمئی با اشاره به اینکه در دهه فجر امسال ۴۲ طرح در حوزه عمرانی با اعتبار بیش از ۲۴۰ میلیارد تومان در بهمئی افتتاح و یا کلنگ زنی شد گفت:
از این تعداد ۲۰ طرح عمرانی افتتاح و ۲۲ پروژه کلنگ زنی است.
یدالله رحمانی افزود: از مجموع طرح های این شهرستان سه مورد با سرمایهگذاری ۲۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم ۱۰ نفر اقتصادی به بهره برداری رسید.
وی ادامه داد: راهکار اصلی در شرایط کنونی جذب و حمایت از سرمایه گذاری برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است و باید کارگاه و کارخانه احداث کنیم تا نیروهای استان مجبور نشوند برای جذب در کارخانجات استانهای همجوار التماس کنند.
استاندار در ادامه به برخی از مطالبات و خواستههای مردم پرداخت و گفت: آلایندگی حوزه نفت و گاز بهمئی مربوط به خوزستان است و بعد از سالها پیگیری اعتبارات آلایندگی نفت در بهمئی و گچساران امسال به نتیجه رسید که باید از این ظرفیت حداکثر استفاده را ببریم.
وی آبرسانی از سد کوثر را یکی از مطالبات اصلی مردم بهمئی ذکذ کرد و افزود: یک ماه پیش بازدیدی از وضعیت آبرسانی از سد کوثر به بهمئی را داشتیم و مسائل و مشکلات را جمع بندی کردیم.
وی گفت: در سفر وزیر میراث فرهنگی دستور ویژه برای این طرح که با میراث فرهنگی معارضاتی داشت گرفتیم.
استاندار تاکید کرد: باید روند آبرسانی به بهمئی شتاب بیشتری بگیرد تا قبل از فرا رسیدن فصل گرما به نتیجه برسد.
رحمانی با اشاره به اینکه با بهره برداری از این طرح، آب مورد نیاز ۸۵ هزار نفر تامین میشود، گفت: آب مورد نیاز شهرستان برای افق ۵۰ ساله تامین شده است.
استاندار به ظرفیت شهرستان بهمئی در حوزه نفت و گاز اشاره کرد و افزود: با سرمایهگذارانی در این زمینه مذاکره کردیم و بعد از توافق نهایی نتایج آن به اطلاع مردم میرسد.
وی با اشاره به ظرفیت استان در حوزه مواد معدنی اضافه کرد: این شهرستان در زمینه مواد معدنی از جمله سلستین دارای ظرفیت است که در حال حاضر بهره برداری از این معادن به صورت خام و بدون ارزش افزوده است.
رحمانی یادآور شد: یکی از برنامههای دولت فرآوری محصولات معدنی است که در این شهرستان هم برنامههایی در دست اجرا داریم.
رحمانی به ظرفیت بهمئی در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: ۱۶۱ هزار راس واحد دامی، ۱۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی و یک هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی باغی بخشی از ظرفیت این شهرستان در حوزه کشاورزی است که به دنبال بهبود این ظرفیت ها، ارتقاء بهرهوری و راندمان تولید با افزایش سطح آبی هستیم.
فرماندار بهمئی یکی از دغدغههای اصلی مردم را تعلل بیش از حد در آبرسانی به این شهرستان عنوان کرد و گفت: بیش از ۱۳ سال مردم بهمئی منتظر وعدههای عملی نشده در خصوص تکمیل و بهره برداری طرح آبرسانی سد کوثر به بهمئی بودند ولی این مطالبه به حق و اصلی آنان هرگز به مقصد نرسید.
لطف الله ایرمی افزود: هر بار با پیگیریهای مسرانه، بخش عمدهای از مشکلات طرح آبرسانی سد کوثر را برطرف کردیم.
وی با اشاره به اینکه، موضوع معارضات طرح آبرسانی سد کوثر به شهرستان بهمئی در مسیر استان خوزستان، چالش بسیار بزرگی بود که سالهای گذشته برزمین مانده بود ادامه داد: معارضات این طرح آبرسانی در دو حوزه از محل منبع ذخیره ۱۵ هزار متر مکعبی شهر لیکک تا مرکز شهر با پیگیریهای انجام شده نسبت به رفع معارضات آن اقدام شد و روند کاری این طرح علاوه بر سرعت بخشی، هم اکنون فعال است.
حجت الاسلام صلواتی امام جمعه شهر لیکک هم بر تسریع در رفع مشکلات مختلف این شهرستان در حوزههای گوناگون تاکید کرد و گفت: شهرستان بهمئی دارای ظرفیتهای گوناگون در حوزههای کشاورزی، صنعت و گردشگری است که میتواند باعث توسعه و رونق این دیار شود.
عطر افشانی گلزار شهدای شهرستان بهمئی، دیدار با مادران و فرزندان شهدا از جمله برنامه های استاندار و هایت همراه به شهرستان بهمئی بود.
مردم بهمئی هم به رسم یادبود لوح هنری را به استاندار کهگیلویه و بویراحمد تقدیم کردند.