پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: براساس آمار سازمان بهزیستی سه هزار کودک کار در تهران ساماندهی شدهاند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدمحمد نقیب در سلسله نشستهای هماندیشی شهر آرمانی که با محوریت بررسی عملکرد سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی در ایوان شمس در برگزارشد گفت: بیش از ۴۰ مرکز پویاشهر از گذشته راه اندازی و تحصیل این کودکان و بازماندگان از تحصیل به ظرفیت هزارو ۵۰۰ نفر در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه در حوزه آسیبهای اجتماعی و مشارکتهای اجتماعی در۳ سال گذشته تلاش بسیاری انجام شده است گفت:می توان به ساخت ۱۱ مرکز درمان اعتیاد شامل ۷ مرکز برای آقایان و ۴ مرکز برای بانوان اشاره کرد.
آقای نقیب با بیان اینکه تشکیل قرارگاه اجتماعی در شهر تهران منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی پایتخت شد، گفت: امروز میتوانیم مدعی باشیم که کلونی و پاتوق آسیب به معنای گذشته آن نداریم.
وی افزود:در روددره فرحزاد بالغ بر هزار معتاد متجاهر ساماندهی و ۸ هزارتن زباله از این محل جمع آوری شد.
آقای نقیب یاد آور شد:روددره بیش از ۳۰ سال در اختیار معتادان متجاهر بود، اما اکنون این فضا پاکسازی و به عنوان تفرجگاه برای مردم آماده شده است.
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران همچنین گفت:در گذشته کسی مسولیت نگهداری و درمان معتادان زخم باز، عفونی، صغر سن، کبر سن را قبول نمیکرد. مدیریت شهری در این دوره علاوه بر نگهداری آنان فرایند درمانشان را نیز انجام میدهد و اکنون آسیب دیدهای در شهر نداریم که به مجموعه شهرداری مراجعه کند و شهرداری حاضر به پذیرش آن نباشد.
آقای نقیب به فعالیت مددسراها و گرمخانههای شهرداری و افزایش ظرفیت آنان اشاره کرد و گفت: ظرفیت دائمی دو هزار نفری در پایتخت داریم که این ظرفیت در کنار هزار ظرفیت مددسرای متحرک در فصل سرما فعال است، این مقدار برای شهر تهران کافی است چرا که در سه سال گذشته این ظرفیت کامل نشده است.
وی به راه اندازی همراه سراها اشاره کرد و گفت: در گذشته چادرخوابی در اطراف بیمارستانها داشتیم که اکنون با کمک خیران ۹ همراه سرا در تهران فعال است که ۳ همراه سرا در کنار بیمارستان امام خمینی راه اندازی شده است.
او گفت:نیازمند احداث ۳۰ همراه سرا هستیم که با کمک خیران امکان پذیر است. آقای نقیب از تکمیل و راه اندازی مراکز جامعه پذیری برای صیانت از افراد درمان شده خبر داد و گفت: اکنون در چند مرکز از جمله در منطقه ۱۲ مرکز جامعه پذیری راه اندازی شده است که علاوه بر اشتغال و ارتباط با خانواده فرایند احیا و بازگشت را دنبال می کنند.