پخش زنده
امروز: -
۴۶ پرونده تخلف دامپزشکی امسال در شهرستان تشکیل و به مراجع قضایی مهاباد معرفی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد گفت: امسال ۴۶ پرونده تخلف دامپزشکی در این شهرستان تشکیل و به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی این شهرستان معرفی شده است.
عباس آغاز افزود: از این تعداد ۴۲ پرونده با هدف جریمه به تعزیرات حکومتی و چهار پرونده هم در راستای اعمال قانون متخلفان حوزه دامپزشکی به مراجع قضایی ارسال شده است.
آغاز اظهارکرد: در قالب همین تخلفها امسال ۱۴ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم فرآوردههای خام دامی در این شهرستان کشف، امحاء و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
وی گفت: از این مقدارگوشت و فرآوردههای خام دامی غیرقابل مصرف، دوهزار و ۷۸۶ کیلوگرم در بازرسی کارشناسان این شبکه از مراکز عرضه فرآورده خام دامی، یکهزار و ۵۴۴ کیلوگرم از مراکز عرضه طیور و ۱۰ هزار و ۴۴ کیلوگرم هم از سایر مراکز از جمله قصابی، فروشگاههای پروتئینی، رستوران و غذاخوری، مرغ و ماهیفروشی، کبابی و فروشگاههای مواد لبنی کشف و ضبط شده بود.
عباس آغاز، با بیان اینکه ۸۸۲ هزار نوبت رأس دام سبک و سنگین امسال در این شهرستان علیه بیماریهای استراتژیک دامی مایهکوبی و ایمن سازی شدند، افزود: در قالب طرحهای مایهکوبی دامها، امسال درچند نوبت دامهای سبک و سنگین این شهرستان علیه بیماریهای استراتژیک دامی از جمله شاربن، تب برفکی، بروسلوز(تب مالت)، لمپی اسکین و طاعون نشخوارکنندگان کوچک مایه کوبی شده است.
آغاز یادآور شد: هر محموله از فرآوردههای خام دامی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ که در سطح شهر توزیع میشود، باید دارای گواهی حمل بهداشتی و قرنطینهای از دامپزشکی شهرستان باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد ، با اشاره به فعالیت برخی افراد سودجو در جادههای بین شهری و راه اندازی قصابی سیار و برخورد قاطعانه دامپزشکی با این افراد متخلف گفت: طبق نظرکارشناسان دامپزشکی گوشت دام پس از کشتار باید در زنجیره سرد حداقل به مدت ۲۴ ساعت نگهداری شود تا قابلیت مصرف داشته باشد.