روشهای نگهداری انواع روغنها و چربیها
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان روشهای نگهداری انواع روغنها و چربیها را تشریح کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ندا فرح بخش درخصوص روشهای نگهداری انواع روغنها و چربیها به خبرنگار ما گفت: محیط خشک، خنک و دور از نور بهترین انتخاب برای نگهداری روغنها است و ظرفها باید حتما دربسته باشند و همچنین باید روغن مصرفی در ظروف شیشهای تیره و کوچک نگهداری شود.
وی با تاکید بر اینکه کره بسته بندی شده یک تا ۲ ماه در یخچال و ۹ ماه در فریزر قابل نگهداری است، افزود: کره بازشده را حداکثر تا ۲ هفته میتوان در یخچال نگهداری کرد، مارگارین بسته بندی شده نیز ۴ تا ۵ ماه در یخچال و یکسال در فریزر و مارگارین باز شده حداکثر تا یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
چگونگی دفع پسماند روغن
فرح بخش بر خودداری از بیرون ریختن روغن استفاده شده از طریق سینک ظرفشویی تاکید کرد و ادامه داد: خطرناکترین کار ممکن برای دفع روغن استفاده شده، ریختن آن داخل سینک است، زیرا موجب گرفتگی در سیستم لوله کشی خانه شما میشود و اثرات جبران ناپذیری بر محیط زیست میگذارد، همچنین با وارد شدن به آبهای زیرزمینی، موجب آلوده شدن آب میشود.
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با تاکید بر اینکه نباید روغن استفاده شده را در سطل زباله رها کرد و از ریختن روغن استفاده شده در باغچه و یا خاک خودداری شود، اضافه کرد: بهترین روش برای دور ریختن پسماند روغن این است که صبر کنید تا روغن کاملا خنک شود و در بطری دربسته بریزید و بطری را در سطل زباله بیندازید.
وی میگوید: روش دیگر برای دور ریختن روغن استفاده، منجمد کردن آن پس از سرد شدن آن است، سپس در کیسه جداگانه بگذارید و در آن را محکم ببندید و در سطل زباله بندازید.