پخش زنده
امروز: -
حدود ۵۰۰ واحد تولیدی سلامت محور در استان مرکزی فعالیت دارند که حدود ۴۰۰ واحد آن در حوزه صنایع غذایی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ دکتر عباس علیمرادیان در خصوص تشکیل انجمن مسئولین فنی و کارشناسان غذایی، آرایشی و بهداشتی استان مرکزی گفت: استان مرکزی با مزیت صنعتی شناخته میشود و بخشی از صنایع استان سلامت محور هستند و بر اساس همین امر تشکیل انجمن مسئولین فنی و کارشناسان غذایی، آرایشی و بهداشتی یک ضرورت برای این استان است.
وی گفت: تولید محصولات سلامت محور در استان مرکزی در سال های گذشته متولی خاصی نداشت تا اینکه سازمان غذا و دارو راه اندازی شد و نظارت بر تولید، توزیع و عرضه محصولات سلامت محور سازماندهی شد.
علیمرادیان افزود: تشکیل این انجمن نیز اقدام خوبی برای تقویت حوزه نظارت خواهد بود و مسئولین فنی آن در قامت سلامت محوری بر تولید، توزیع و عرضه محصولات سلامت محور نظیر فرآوردههای غذایی، تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی ایفای نقش خواهند کرد تا محصول سالم به دست مصرف کننده برسد.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان فنی بازوان و نماینده سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت هستند که با تایید و امضای آنها محصول سلامت محور تولید و روانه بازار مصرف میشود،گفت: افزایش بار علمی مسئولین فنی صنایع منجر به کیفی سازی تولیدات خواهد شد، براین اساس ارتقای دانش و سطح علمی مسئولین فنی سلامت محور یک ضرورت است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر اینکه مسئولان فنی باید جایگاه علمی مناسب و دانش فنی لازم را برای ارائه خدمت داشته باشند، گفت: نخستین گام برای اعتلای جایگاه مسئول فنی و کیفیت بخشی به تولیدات سلامت محور ارتقای دانش و سطح علمی آنهاست.
وی به جای خالی جلسات آموزشی و بازآموزی برای مسئولان فنی صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی در استان اشاره کرد و گفت: گرچه در حوزه دارویی دورههای آموزشی برای مسئولان فنی صنعت داروی استان برگزار شده اما ناکافی بوده و برای تثبیت و ارتقای جایگاه علمی و دانش فنی این قشر باید مقوله آموزش مورد توجه قرار گیرد.
وی به نقش انجمنهای مسئولین فنی در تثبیت و ارتقای جایگاه علمی جامعه هدف تاکید کرد و گفت: علاوه بر نقش آفرینی مسئولان فنی در حوزه تولید، توزیع و عرضه باید به حوزه صادرات تولید ملی سلامت محور و ارزآوری برای کشور کمک شایانی کنند.
علیمرادیان افزود: اهتمام جدی مسئولین فنی موجب خواهد شد تا فرآوردههای غذایی با کیفیت و سالم روانه بازار مصرف شود و از ورود مواد غذایی فاسد به چرخه مصرف جلوگیری بعمل آید. اگر فرآوردههای تولیدی سلامت محور از سلامت و کیفیت بالایی برخوردار باشند و صحت سلامت آن به تائید مسئولین فنی برسد طبیعی است که تمایل مردم به مصرف فرآوردههای تولیدی قاچاق یا وارداتی کمتر خواهد شد.