پخش زنده
امروز: -
نانوایان روستای یزدلِ شهرستان آران و بیدگل نان سنتی با سبزیهای معطر وگیاهان دارویی تولید میکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر انجمن دوستداران میراث فرهنگی روستای یزدل گفت: این نوع نان از ترکیب آرد سبوس دار ۷ درصدو ۱۲ درصد به همراه سبزیهای معطر از جمله تره کوهی، شنبلیله وشوید پخته میشود.
سجادمیرزایی، نان سنتی تولیدی این شهرستان کویری را تنظیم کننده عوامل ترکیب خون دانست و افزود: بیماران نیز باتوجه به نوع بیماری خود، نوع نان را سفارش داده و نانوایان روزانه ۱۰ تا ۱۱ هزار قرص نان در بیش از ۱۵ مغازه نانوایی سنتی در این روستا پخت میکنند.
وی گفت: نان سبزی، نان جو، کنجیل ونان سبوس دار ازجمله دیگر محصولات تولیدی در این شهرستان است که به بسیاری ازشهرهای کشور ارسال میشود.
میرزایی افزود: بانوان نیز درخانههای قدیمی برای مصرف خود این نوع نان را پخت میکنند و باهمت اهالی روستا پخت این نان نسل به نسل منتقل شده و برای بیش از ۲۰۰ نفر بصورت مستقیم وغیرمستقیم اشتغال ایجادشده است.
روستای یزدل با ۲۳۰۰ نفرجمیعت درغربیترین نقطه شهرستان آران و بیدگل و در ۱۲ کیلومتری مرکزاین شهرستان واقع است.