منبر مجازی استاد فاطمینیا در فاطمیه دوم
آیتالله سید عبدالله فاطمینیا استاد اخلاق در ایام فاطمیه دوم و سالگرد شهادت حضرت زهرا (س) به صورت مجازی به مدت ۳ شب سخنرانی خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار حوزه معارف گروه علمی فرهنگی هنری
خبرگزاری صدا و سیما؛ در ایام فاطمیه دوم و شهادت مادر مهربان عالم، حضرت زهرا (س) قرار داریم؛ ایامی که به بهانههای مختلف میتوان در آن به یاد حضرت زهرا سلاماللهعلیها بود و از نور آسمانی ایشان بهرهها برد.
مراسمها و جلسات بسیاری که در این روزها در گوشه و کنار کشور برگزار میشود، این مراسمها فرصت خوبی است تا با معارف فاطمی بیشتر آشنا شویم و بیشتر به یاد محبتهای مادرانۀ ایشان باشیم.
در همین راستا، آیتالله سیدعبدالله فاطمینیا از استادان اخلاق برجستۀ که مدتها درگیر بیماری بوده و در منزل خود دوران نقاهت را پست سر میگذاشته است، در ایام شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها به مدت ۳ روز البته به صورت مجازی منبر میرود.
این برنامه در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه (۲۵، ۲۶ و ۲۷ دی) از ساعت ۱۹ آغاز میشود و آیتالله فاطمینیا نیز در ساعت ۲۰:۱۵ به سخنرانی میپردازد.
علاقه مندان میتوانند به نشانی، www.skyroom.online/ch/fatemeh۱۳۶۱/yahossein۱۳۹۹ مراجعه کنند
---
عقل بشر حکم می کند بقا و دوام بهره وری سالم از هر داشته ای اعم از مادی و معنوی ؛ پیروی آگاهانه و دقیق از دستور العملهای علمی آشکار اثبات پذیر و انکار ناپذیر تعیین شده ی توسط آفرینندگان آن داشته و خود داری از توجه به توصیه های جاهلان و نا آگاهان نسبت به چگونگی بهروری از هر داشته است.
ضرورت آگاهی به دستور العملهای اصیل آفریننده ی هر داشته واجرای دقیق آگاهانه و بی تحریف این دستور العملها شرط اول بهره وری سالم از آن داشته است.
عقل حکم می کند که پذیرش و تحمل تاوان مسئولیت هر سرپیچی یا بی توجهی و بی تفاوتی به این دستور العملها بتناسب هر زیان و آسیبی که به بار می آید بعهده ی مسئولیت گریزان است.
دین و مذهب بعنوان تنها سازمان دهندگان زندگی مادی و معنوی بشر از جانب خداوند مهم ترین داشته ی معنوی بشر اند که از پیروی بالا ترین در صد جمعیت جوامع بشری برخوردار اند.
بی تردید تنها خداوند حکیم و دانای مطلق با آگاهی کامل بی نقص خود به همه ی کلیات و جزئیات تامین و تضمین نیازهای بقا ودوام سلامت زندگی آفریده های خود حق منحصر به خود را دارد که برنامه و دستور العملها واصول چگونگی زندگی سالم بشر را که تکامل یافته ترین آفریده او است در دین و مذهب تعیین کند.
پیامبران که خداوند زمینه ی دست رسی آنان به وحی الهی را منحصر به آنان ساخته است از راه فرشته ی ناقل وحی تنها دریافت کنندگان امین دستور العملهای وحی الهی اصیل بی خدشه و تحریف نیافته ی برنامه های الهی چگونگی تامین و تضمین زندگی سالم برای بشر در دین و مذهب هستند.
پیامبران به دستور وحی خداوند به پیروی و نقل بی کاستی و بی فزونی ابلاغ دستور العملهای خداوند به بشر مکلف گردیده اند.
پیامبران که از جانب خداوند به همه ی کلیات و جزئیات دستور العملهای برنامه ی سالم زندگی سالم بشر آگاه می شوند با مدد الهی تنها عامل تفسیر و تشریح بی خدشه ی جزئیات این دستور العملها به بشر بنام دین و مذهب هستد.
شرط شناخت درستی و بی خدشگی تفسیر و تشریح دستور العملهای وحی الهی دین و مذهب هماهنگی و انسجام این تفسیر و تشریح با کلیات این دستور العملها است.
اگر در هر تفسیر و تشریحی از دستور العملهای وحی الهی بنام دین و مذهب این هماهنگی و انسجام مشاهده نگردد یا در آن تضاد و تعارض با وحی الهی بی خدشه ی دیده شود بی تردید این تفسیر و تشریح جعل و دروغ و باطل است و به معصوم که آگاهانه ناقل وحی است هیچ ربطی ندارد .
چنین تفسیر و تشریحی ساخته و پرداخته ی جاهلانه یا عامدانه ی دانش ناچیز ذهن کم ظرفیت بشر غیر معصوم است و بنا به هشدارهای آشکار آخرین وحی اصیل الهی یعنی قرآن کریم ؛ هیج ارزش دینی و مذهبی ندارد.
پیروی از چنین تفسیر و تشریح متضاد با وحی الهی ؛ گناه کبیره است ؛ زیرا با وجود تمام احکام و اعتقادات دین خداوند در دنیا در اختیار همگان در آخرین وحی الهی در قرآن ؛ در قیامت چنین پیروی آکنده از خطا حتما مجازات الهی نابخشودنی خواهد داشت.