به گزارش خبرنگار حوزه آموزش عالی و دانشگاه گروه علمی فرهنگی و هنری
خبرگزاری صدا و سیما، آقای جلیلی عضو شورای عالی مجازی در افتتاح هلدینگ فناوری «بُن تک» دانشگاه صنعتی شریف طی سخنانی گفت: کنار دانشجو، استاد و مجموعهای از نخبگان شریف بودن و فعالیت کردن بسیار تأثیرگذار است این ساختمانی که امروز با رنگ شریف و رنگ ایرانی اسلامی افتتاح شده است سود دانش بنیانی است که از سرمایه اصلی یعنی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی به بار نشسته است و ما تلاش میکنیم حداکثر هوشمندی را در بهره وری از این امکانات داشته باشیم.
در ادامه آقای مهدی نیامنش مدیرعامل هلدینگ «بُن تک» طی سخنانی گفت: هم اکنون ساختمان بُن تک ۳ هزار نیرو، ۵۰۰ استاد، ۱۴ شتاب دهنده، ۶ سرمایه گذار و ۸ نوآور دارد و سابقهای حدود ۲ سال فعالیت را در رزومه خود به همراه دارد.
وی در ادامه به برخی از نوآوریهای هلدینگ «بن تک» اشاره کرد و گفت: ارسال نخستین پیامک، ارسال نخستین پیامک چند رسانه ای، ارسال نخستین پیامک تلفن ثابت، بزرگترین ترانزیت اربعین، هاب پیامکی بین المللی، سیستم کلان داده برای همراه اول، سیستم هوشمند سازی سیلو و سیستم هوشمند استخراج الگوی ترافیک شهر تهران از جمله نوآوریهای این مرکز فناور بوده است.
آقای نیامنش در ادامه ضمن بیان تعریف «بُن تک» گفت: تولید و نوآوری در مرزهای فناوری را «بُن تک» تعریف کرده اند و در این عرصه فعالیتهای زیادی از این مجموعه فناورانه به ثمر رسیده است.
در ادامه آقای مهندس کشت پور شهردار منطقه دو طی سخنرانی گفت: در یک سال و نیم گذشته تفاهم نامهای برای ایجاد کانون نوآوری در یک محدود ۲۵۰ هکتاری امضاء شد و طرحهای تجاری سازی و نوآوری در این فضا آغاز شده است.
وی افزود: مهمترین اقدام این مرکز تصویب سند توسعه شریف است.
در ادامه خانم شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران طی سخنانی گفت: ما بسیار خوشحال هستیم که جوانان کشور از کشور ما خارج نشده اند و در کشور ماندند و فعالیتهای فناورانه ایجاد کردند، زیرا مهمترین سرمایه انسانی نخبگان کشور در کشورمان فعال هستند.
وی افزود: این شرکت نمونهای اینترنت اشیاء و فعالیت جوانان کشور در این حوزه است و راه نجات کشور اعتماد به جوانان و فعالیتهای فناورانه آن هاست.
خانم امانی گفت: ما باید از این فرصت بی بدیلی که در تهران ایجاد شده بتوانیم به درستی استفاده کنیم تا از شرایط سخت عبور کنیم