راه اندازی زنجیره ارزش بوقلمون در کرمانشاه
با راه اندازی زنجیره ارزش بوقلمون در کرمانشاه متقاضیان مشارکت در این طرح میتوانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی در جریان جزئیات شیوه اجرای طرح توسعه بوقلمون قرار بگیرند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه طرح توسعه پرورش
بوقلمون در کرمانشاه از سال گذشته شروع شده، گفت: تمامی حلقههای مرتبط با ایجاد زنجیره ارزش بوقلمون از جوجهریزی گرفته تا ورود جوجهها به سالنهای تولید و پس از آن رشد و پرورش جوجهها و سپس بازاریابی و فروش در حال شکلگیری است.
بهرام خانی با اشاره به اینکه هم اکنون در قالب طرح پرورش بوقلمون روستایی، افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی و روستائیان دارای شرایط پرورش بوقلمون شناسایی میشوند، افزود: متقاضیان پس از گذراندن دورههای آموزشی مرتبط با پرورش بوقلمون به راهبر طرح معرفی شده و راهبر جوجههای یک ماهه و خوراک مورد نیاز را در اختیار متقاضیان میگذارد.
وی خاطرنشان کرد: راهبر پس از پایان دوره رشد بوقلمونها را تحویل گرفته و عهده دار مراحل مرتبط با بازاریابی و فروش آن خواهد بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان شرایط متصدی واحد پرورش بوقلمون برای مشارکت در طرح توسعه پرورش بوقلمون را برخورداری از مدرک تحصیلی دیپلم به بالا، گواهینامه گذراندن دوره آموزشی پرورش بوقلمون، سابقه سکونت دو ساله در روستا، عدم پرورش همزمان سایر طیور، عدم فعایت در واحدهای پرورش طیور صنعتی و... عنوان کرد.
خانی با اشاره به عملیاتی شدن اجرای زنجیره ارزش بوقلمون از مرداد ماه گفت: در ابتدا قرار بود ۵۰۰ واحد ۱۵۰ قطعهای پرورش بوقلمون در استان برای اجرای طرح زنیجره ارزش بوقلمون راه اندازی شود، اما احتمالا تعداد این واحدها کمتر از این هدفگذاری خواهد بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ واحد پرورش بوقلمون با تولید سالانه هزار و ۲۸۴ تن در استان کرمانشاه پروانه بهره برداری دارند، گفت: هماکنون ۹ واحد از این تعداد با ظرفیت تولید ۴۰ هزار قطعه در هر دوره و تولید سالانه ۸۰۰ تن بوقلمون فعال هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان ابراز امیدواری کرد: اجرای طرح زنجیره ارزش بوقلمون بتواند تحول چشمگیری را در حوزه تولید بوقلمون در استان ایجاد کند