کشت تابستانه در مزارع خوزستان
۴۳۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت تابستانه اختصاص یافت.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما مرکز خوزستان؛ مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در جلسه امروز کشتهای تابستانه گفت: از این میزان کشت تابستانه،۲۷۴ هزار هکتار زراعی و ۱۶۰ هزار هکتار کشت دائمی ماست .
سید احمدی ادامه داد: برنج با حداکثر ۱۳۰ هزار هکتار بیشترین سطح را به خود اختصاص داده است.
وی نیاز آبی کشتهای تابستانه را ۴ و ۷ دهم میلیارد مترمکعب عنوان کرد و اضافه کرد: کودها مهمترین نهاده مورد نیاز کشت تابستانه میباشد که همه کود اوره مورد نیاز تامین شده و کودهای فسفات و پتاس نیز از طریق کشتی به زودی وارد استان میشود.
سیداحمدی بر کشت برنج در سطح مصوب، عدم کشت برنج در کشت و صنعت ها، اولویت کشت برنج در تمام مناطق به صورت خشکه کاری، کنترل و پایش مصرف کودهای شیمیایی و تهیه برش دهستانی کشت محصولات تابستانه در شهرستانها و اجرای آن تاکید کرد.
در ادامه جلسه معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان با اشاره به نامگذاری امسال به نام جهش تولید گفت: با توجه به پتانسیلها و ظرفیتهای موجود در استان جهش تولید هر ساله در استان صورت گرفته به طوریکه میزان تولید محصولات کشاورزی از ۱۲ میلیون تن در سال ۹۲ به ۱۷ و ۹ دهم میلیون تن در سال ۹۸ رسیده است.
محمد قاسمی نژاد با بیان اینکه کشت تابستانه اولین کشت اساسی استان در سال جهش تولید است اظهار داشت: این برنامه کشت بر اساس فاکتورها و جلسات متعدد فنی، مدیریتی و حاکمیتی مانند آب ذخیره شده پشت سدها، تراکم کشت و اصول به زراعی تدوین شده است
وی نظارت مستمر بر کشت، انتقال دانش فنی و یافتههای تحقیقاتی را بسیار لازم و ضروری دانست و افزود: کشت برنج در سال جاری از اهمیت ویژهای برخوردار است و باید در همه مناطق به روش خشکه کاری کشت شود.