تولید سالانه ۶ هزار تن گشنیز در استان کرمانشاه
سالانه 6 هزار تن گیاه دارویی گشنیز در استان کرمانشاه تولید می شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، کارشناس و مجری دفتر گیاهان دارویی جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه گشنیز یک
نوع گیاه دارویی با نیاز آبی کم و مستعد کاشت در اکثر مناطق استان کرمانشاه است، گفت: این گیاه به دو صورت پاییزه و بهاره کشت میشود.
سمیرا احمدی پور عملکرد مزارع گشنیز در استان را به طور متوسط بین ۲ تا ۳ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: در سطح کشور، استان کرمانشاه یکی از برجستهترین استانها با بالاترین سطح زیر کشت گشنیز است.
وی گفت: بالاترین سطح زیر کشت گشنیز در استان اختصاص به شهرستانهای کنگاور، صحنه، کرمانشاه، هرسین، سنقر و گیلان غرب دارد.
احمدی پور با اشاره به صادرات محصول گشنیز گفت: این محصول بیشتر به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر میشود و بخشی از آن نیز علاوه بر تامین نیاز داخل استان به سایر نقاط کشور ارسال میشود.
کاهش اضطراب و بی خوابی، کاهش فشار خون، دفع سنگ کلیه و مثانه و... از خواص دارویی گشنیز محسوب میشود.