گانودرما مرودشت در راه بازار
یک واحد تولیدی قارچ خوراکی گانودرما در مرودشت افتتاح شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس جهاد کشاورزی سیدان گفت: واحد تولیدی قارچ گانودرما در فضایی مسقف با مساحت ۳۰۰ متر مربع در شهرستان مرودشت راه اندازی شد .
حبیبی افزود: این واحد تولیدی در هر برداشت حدود ۳۰۰ کیلوگرم قارچ خشک تولید می کند .
سالانه حدود ۹۰۰ کیلوگرم گانودرمای خوراکی در این شهرستان تولید و به بازار عرضه میشود .
گانودرما منبع غنی از ترکیبات آلی است و از مهمترین مواد غذایی در جهان به شمار می آید .
قارچ گانودرما دارای خواص فراوان از جمله، تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد سرطان، مبارزه با افسردگی و خستگی، کنترل قند خون، خاصیت آنتی اکسیدان و کاهش التهاب است.