با اولویت مناطق محروم کشور
حمایت از گروههای جهادی در مقابله با ویروس کرونا
معاون بنیاد مستضعفان از حمایت این بنیاد از گروههای جهادی برای مقابله با شیوع کرونا خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما از روابط عمومی بنیاد مستضعفان، محسن منصوری با اشاره به برنامهریزی بنیاد مستضعفان برای کمک به مبارزه با شیوع کرونا در شهرهای درگیر کرونا، مناطق روستایی و بخصوص مناطق محروم و دورافتاده کشور گفت: همزمان با شیوع کرونا در کشور و برای حمایت از اقشار مختلف و بخصوص اقشار آسیب پذیر، بنیاد مستضعفان برنامهای را برای استفاده از ظرفیت گروههای جهادی و مردمی فعال در مناطق مختلف کشور تدوین کرده است.
معاون بنیاد مستضعفان افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده مقرر شد، بنیاد مستضعفان از طریق بازوی محرومیت زدایی خود و با حمایت از گروههای جهادی و مردمی، برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا وارد عمل شود.
وی با اشاره به حمایت بنیاد مستضعفان از ۲۰۰ گروه مردمی و جهادی برای کمک به مقابله با شیوع کرونا گفت: حمایت بنیاد مستضعفان از گروههای مردمی در قالب ۴ محور «برپایی ایستگاههای سلامت و توزیع بستههای بهداشتی»، «راهاندازی کاروانهای ضدعفونی اماکن و معابر عمومی»، «حمایت از کارگاههای مُجاز مردمی و جهادی تولید ماسک و تجهیزات بهداشتی» و «ارائه آموزشهای بهداشت فردی و محیط» خواهد بود.
آقای منصوری در ادامه با بیان اینکه با دستور رئیس بنیاد مستضعفان، تمام هزینههای مبارزه با کرونا در مناطق هدف طرح پیشرفت و آبادانی از سوی این بنیاد تامین خواهد شد، افزود: در ۱۴ منطقه مانه و سملقان، مراوه تپه، درمیان، زهک، قصرقند، بخش احمدی در حاجی آباد، جزیره لارک، لنده، قلعه گنج، سروآباد، سرپل ذهاب، ملکشاهی، چالدران و گرمی، طرح پیشرفت و آبادانی در حال اجرا است و با دستور رئیس بنیاد مستضعفان، همه هزینههای مبارزه با کرونا در مناطق هدف طرح پیشرفت و آبادانی توسط بنیاد مستضعفان تامین خواهد شد.
قالیبافی در زهک رونق میگیردمشارکت بنیاد علوی از سوی بنیاد مستضعفان به همراه سایر دستگاههای مربوطه در راه اندازی و تجهیز ۴ مجتمع قالیبافی و تولید صنایع دستی در شهرستان زهک سیستان و بلوچستان رونق قالی بافی را در این منطقه به دنبال داشته است.
بنیاد علوی در طرح آبادانی و پیشرفت شهرستان زهک به عنوان یکی از ۱۴ منطقه هدف این بنیاد برای محرومیتزدایی، مشارکت در راه اندازی و تجهیز ۴ مجتمع قالیبافی و تولید صنایع دستی را به همراه تامین ۴۳ دار قالی با اعتباری بیش از ۳ میلیارد تومان به اتمام رسانده است.
قالی بافی یکی از مشاغل برجسته سیستان و بلوچستان بوده که در دهههای اخیر افت شدیدی داشت، اما مجددا با حمایتهای بنیاد علوی از سوی بنیاد مستضعفان رونق گرفته و باعث ایجاد اشتغال شده است.