در آذربایجان غربی؛
تولید سالانه بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت بوقلمون
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از تولید سالانه بیش از ۱۱۰۰ تن گوشت بوقلمون در استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی،رضا یوسفی رضایی با اعلام این خبر گفت: ۱۵ واحد پرورش و تولید گوشت بوقلمون با ظرفیت پرورش ۶۸ هزار و ۴۰۰ قطعه در هر دوره در آذربایجان غربی فعال است که سالانه دو نوبت ۴ و نیم ماهه جوجه ریزی در این واحدها انجام میگیرد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰ درصد از گوشت بوقلمون استان در خوی تولید میشود، افزود: سهم شهرستان خوی از مجموع ۱۵ واحد تولیدی، تعداد ۵ واحد با ظرفیت ۲۵ هزار قطعه در هر دوره است و بزرگترین واحد پرورش و تولید بوقلمون استان با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه در سال در خوی فعال است.
رضایی با اشاره به مزایای مصرف گوشت بوقلمون تصریح کرد: گوشت بوقلمون کم چرب بوده و کلسترول پایینی دارد و درپیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و بیماریهای مربوط به اختلالات چربی خون حائز اهمیت است.
وی خاطر نشان کرد: پرورش بوقلمون یکی از عرصههای اقتصاد مقاومتی است که درآمدزایی خوبی را به همراه دارد و توسعه واحدهای بوقلمون جز سیاست هاو اولویتهای جهاد کشاورزی در تامین گوشت مورد نیاز کشور است.