پخش زنده
امروز: -
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد: هیئتهای مذهبی در طبخ و توزیع نذری در ماه محرم نکات بهداشتی را رعایت کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز یزد، جعفری گفت: با توجه به اینکه غذاهایی که در ظروف پلاستیکی ریخته میشود، داغ و چرب هستند، یک سری مونومترهایی از این ظروف آزاد میشود که غذا را برای مردم ناسالم میکند.
وی افزود: توصیه میشود مردم یا از همان ظروف قابل شستشوی قدیمی و یا از ظروف یکبار مصرف گیاهی استفاده کنند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اظهار داشت: چند سالی ست که ظروف قدیمی از رواج افتاده و ظروف یک بار مصرف پلاستیکی جای آن را گرفته است، ظروف ارزان و قابل حملی که ضررهای زیادی دارد، اما مردم از آن غافلند.
ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا میشود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین (ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود میرسد.