استان مازندران و گیلان با دارا بودن بیش از 440 هزار هکتار شالیزار نقش عمدهای در تامین نیاز برنج کشور دارند که معروفترین ارقام زمینهای زیر کشت به انواع گونه های؛ صدری، برنجهای دانهدراز با عطر و طعم مطبوع، بینام و حسنی را تشکیل میدهند.
گیلان با داشتن ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار و مازندران با 208 هزار هکتار شالیزار ؛ حدود 70 درصد برنج مورد نیاز کشور را تامین می کند. سالیانه یک میلیون و صد هزار تن شلتوک برنج در گیلان و مازندران بدست می آید
برداشت شالی هرسال از اواخر تیر ماه آغاز میشود که بسته به شرایط آب و هوایی مناطق مختلف تا پایان شهریور ادامه می یابد.
عکاس : سید ولی شجاعی لنگری - عباس عاشوری
تاریخ : ۱۳۹۸/۰۲/۲۲ - ۰۸:۴۰