پخش زنده
امروز: -
کارشناس مرمت اداره کل میراث فرهنگی تهران: سعی کردیم به دلیل حرکت دیوارها و نشست آسیاب، کجیها را نگه داریم و اینجا شیوه بدیعی از مرمت را به کار برده ایم
مهدی معمار زاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در مرمت این اثر ۱۵۰ ساله از شیوههای سنتی نیز بهره برده ایم، اما به ناچار برای نگهدای برخی دیوارهای داخلی از آهن استفاده کرده ایم که در بافت داخلی بنا قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه آسیاب یوسف آباد به عنوان فناوری آرد و نان کشور مهم است، گفت: فناوری این آسیاب آبی در تهران کم نظیر است.
کارشناس مرمت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران افزود: این اثر تاریخی آماده بهره برداری و تبدیل به موزه است و امیدواریم به زودی شاهد بازدید علاقهمندان از موزه آرد آسیاب باشیم.