پخش زنده
امروز: -
رئیس سازمان غذا و دارو بر ضرورت پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در کشور با تمرکز بر کاهش میزان نمک، چربیها و قند، در مواد غذایی تاکید کرد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر مهدی پیرصالحی یکی از برنامههای سازمان غذا و دارو را توجه به سلامت و امنیت غذایی جامعه بیان کرد و گفت: یکی از برنامههای جدی در حوزه غذا، کاهش میزان نمک، چربیها و مواد قندی در تولید مواد غذایی به منظور پیشگیری از افزایش بیماریهای غیرواگیر است.
وی با تاکید بر ضرورت دسترسی مردم به غذای سالم افزود: طراحی و پیاده سازی سامانه متمرکز کشوری، به منظور پایش مجوزهای صادرشده برای واحدهای تولید مواد غذایی، یکی از برنامهها برای تامین امنیت غذایی مردم است.
پیرصالحی به واگذاری امور اجرایی به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: لازم است با برنامه ریزی منسجم و تقویت زیرساخت ها، زمینههای کنترل و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور را در کشور فراهم کنیم.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ارتباط مصرف بیش از نیاز نمک و قند با بروز بیماریهای غیرواگیر افزود: توجه به چراغ راهنمای تغذیه و نظارت مستمر بر روند تولیدات واحدهای غذایی، میتواند به پیشگیری از افزایش بیماریهای غیرواگیر در کشور کمک کند.