برداشت گواوا از ۳۲۹ هکتار از باغهای هرمزگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزخلیج فارس، گواوا یا زیتون محلی میوه گرمسیری شبیه به گلابی با طعم ترش و شیرین و عطر مطبوع است که در کشورهای آسیایی کشت میشود. مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد ۵۰۰ تن گواوا از این باغها برداشت شود. مسعود گرگیج گفت: شهرستانهای رودان، میناب و جاسک از مناطق مهم تولید گواوا در هرمزگان است. وی افزود: محصولات برداشت شده علاوه بر مصرف بازار هرمزگان به استانهای تهران، اصفهان و خراسان نیز فرستاده میشود. برداشت محصول گواوا تا اوایل شهریور ادامه دارد. این محصول کمیاب و مفید علاوه بر تازه خوری در تولید آب میوه، کمپوت، اسانس و پودر خوراکی کاربرد دارد. گواوا سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین و فیبر است. ماده معدنی موجود در این میوه برای درمان زخمها، ضدعفونی دستگاه گوارش، درمان دیابت و تنظیم فشار خون و کلسترول موثر است. از پوست و چوب گواوا نیز در صنایع چوب و رنگرزی استفاده میشود. انبه، جم، گارم زنگی، چیکو، کنار و سه پیستان از دیگر میوههای گرمسیری در هرمزگان است.