به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، استاندار آذربایجان شرقی در این دیدار گفت : تبادل دانشجوهای علوم پزشکی ، فناوریهای نوین و مکانیزاسیون کشاورزی از زمینه های پیشنهادی اصلی ما برای همکاری است.
جبارزاده با اشاره به وجود معادن بزرگ در استان هم افزود : فرآوری مواد معدنی و بهره گیری از تجارب نامیبیا در خصوص معدنکاری هم از زمینه های مناسب سرمایه گذاری در این استان است.
وی افزود صنایع سنگین ، شیلات ، قطعه سازی ، پتروشیمی ، داروسازی ، شیرینی و شکلات ما جزو صنایع توسعه یافته ایران هستند که می توانند مقاصد خوبی برای صنعتگران نامیبیایی باشند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینمه علاقهمندیم ظرفیتهای استان را با کشورهای مختلف به اشتراک بگذاریم خاطرنشان کرد : تبریز از دیرباز قطب تجارت و بازرگانی ایران و پل ارتباطی با اروپا بوده است و توانمندیهای زیادی برای حضور در بازارهای آسیای میانه دارد.
استاندار استان اوموساتی نامیبیا نیز گفت : اولویتهای ما برای همکاری معدن ، کسب و کار ، تجارت ، کشاورزی و صنایع غذایی ، مدیریت آب ، توسعه زیرساختها است .
ارگینس انجالا افزود : ما بدون توجه به تبلیغات رسانه های غربی قصد همکاری های دیپلماتیک و اقتصادی با ایران را داریم و چون آذربایجان شرقی جایگاه و موقعیت مشابهی با استان ما دارد یکی از بهترین مقاصد سرمایه گذاری و همکاریهای مشترک محسوب میشود.
وی با ابراز امیدواری نسبت به توسعه فعالیتهای اقتصادی دو استان، از بخش خصوصی و فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی دعوت کرد تا از ظرفیتها و توانمندیهای استان اموساتی بازدید کنند.
استان اموساتی یکی از 14 استان نامیبیاست که در شمال غربی این کشور قرار دارد و مرکز آن شهر اوتاپی است.
این استان 27 کیلومتر مربع مساحت و 245 هزار نفر جمعیت دارد.