نخستین خانه مهارت فنی آسانسور کشور در شهریار + فیلم
دبیر اتحادیه آسانسور و پله برقی کشور گفت: بیش از 10 هزار نفر در بخش آسانسور و پله های برقی در کشور فعالیت می کنند که بیشتر این افراد بدون گذراندن دوره های فنی لازم، بصورت تجربی اقدام به تصب آسانسور و پله برقی می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مهدی طباطبایی افزود: در استان تهران بیش از300 هزار آسانسور راه اندازی شده است که از این تعداد 200 هزار آسانسور هیچ گونه نظارتی ندارند و بصورت غیر کیفی نصب شده است که این موضوع تا کنون حوادث ناگواری ایجاد کرده است.
وی افزود: در سال گذشته 35 نفر از نصاب های شرکت های آسانسوری به علت ناآشنایی کافی با مسائل فنی و بی احتیاطی جان خود را از دست داده اند و تعدادی زیادی هم از همکاران این بخش دچار قطع عضو و یا قطع نخاع شده اند.
وی افزود: اتحادیه آسانسور و پله برقی کشور با همکاری سازمان فنی و حرفه ای و سازمان ملی استاندارد ایران نخستین خانه مهارت آسانسور را راه اندازی کرد تا فعالان این بخش برای نصب آسانسور با گذراندن دوره های فنی مجاز به نصب آسانسور شوند.
وی افزود: در این دوره های آموزشی 18 استاندارد مشخص شامل بخش های فنی، مکانیکی الکترونیکی و ایمنی برای فعالان صنعت آسانسور کشور در نظر گرفته شده است تا نصاب های شرکت های آسانسور پس از گذراندن این دوره های آموزشی در بانک اطلاعاتی اتحادیه ثبت شده و مجاز به فعالیت شوند.
وی گفت: فعالان صنعت آسانسور می توانند برای شرکت در این دوره های آموزشی به خانه مهارت آسانسور در شهر صنعتی شهرقدس و یا اتحادیه آسانسور و پله برقی کشور مراجعه کنند.
تا اونجایی که من اطلاع دارم اتحادیه ای به نام آسانسور و پله برقی کشور هنوز تأسیس نشده و اسم دقیق این اتحادیه(البته تا چند وقت پیش)، اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکنندگان وسایل الکترومکانیک تهران بوده