بهره برداری از واحد تولید مرغ سبز در مشگین شهر
ظرفیت تولید این واحد مرغداری حدود 25 هزار قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیک در هر دوره جوجه ریزی است .
بهره برداری از نخستین واحد تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک یا همان مرغ سبز با ظرفیت 25 هزار قطعه در شهرستان مشگین شهر آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما/ فرماندار مشگین شهر در آئین بهره برداری از این واحد تولیدی گفت: در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی وسیاست دولت مبنی بر تامین غذای سالم مسئولان این شهرستان حمایت همه جانبه ای از سرمایه گذاران وتولید کنندگان بخش خصوصی آغاز کرده اند.
ابراهیم امامی با بیان اینکه تولید مرغ معمولی تقریبا در سطح شهرستان به حالت اشباع رسیده و در سالهای اخیر برخی از تولید کنندگان مرغ نیز متضرر شده اند، افزود: هم اکنون مرغ بدون آنتی بیوتیک مشتریان فراوانی دارد وپیش بینی می شود با گسترش تولید مرغ سبز در دیگر واحدهای تولیدی علاوه بر بالا رفتن ضریب سلامت غذایی مردم، شاهد رشد وشکوفائی اقتصاد این بخش باشیم .
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان مشگین شهر نیز گفت: در طول دوره پرورش در این مرغداری با انجام سه نوبت نمونه برداری ومنفی بودن نتایج حاصله به این مرغداری مجوز کشتار مرغ بدون آنتی بیوتیک صادر شده است.
نوروزی گفت: گوشت مرغ سبز بدیل داشتن وزن کم، نداشتن چربی اضافه ومواد شیمیایی ازانواع گوشت مرغوب در دنیا محسوب می شود.
در حال حاضر شهرستان مشگین شهر دارای 120واحد مرغداری با تولید یک میلیون و700هزار قطعه مرغ گوشتی به وزن 10هزار تن می باشد.
شهرستان مشگین شهر در 90 کیلومتری شمال غربی اردبیل قرار دارد.