خراسان جنوبی
افزایش تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک
واحدهای تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک خراسان جنوبی نیز از 3 واحد در سال 93 به 18 واحد در سال 94 افزایش یافت.
تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی سه و نیم برابر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: پارسال هزار و 463 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در این استان تولید شد که در مقایسه با مدت مشابه سال 93 سه ونیم افزایش داشت .
سال 93 ، 410 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی تولید شد.
محمد اصغرزاده افزود: گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی، در شهرستانهای بیرجند، نهبندان، سرایان، قاین، طبس، خوسف، بشرویه و فردوس تولید می شود.
وی گفت: واحدهای تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک خراسان جنوبی نیز از 3 واحد در سال 93 به 18 واحد در سال 94 افزایش یافت.
در واحدهای تولید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک، با فراهم کردن شرایط بهداشتی ویژه، از مصرف هر گونه آنتی بیوتیک برای طیور خودداری می شود.