اجرای طرح بهینه سازی نان های سنتی در اصفهان
نانوایان اصفهان با اجرای طرح بهینه سازی نان های سنتی توانستند دورریز نان را از 30 به ده درصد کاهش دهند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، عضو اتحادیه نانوایان اصفهان گفت: طرح بهینه سازی نان های سنتی از سال 85 در اصفهان آغاز شده که در هزار نانوایی این طرح اجرا شده است.
محمدرضا خواجه با اشاره به اینکه این طرح بر روی نان های لواش وتافتون ماشینی اجرا می شود افزود: در این طرح هیچ گونه افزودنی غیر مجاز از جمله جوش شیرین در خمیر نان استفاده نمی شود.
وی گفت: زمان استراحت خمیر باید بالای یک ساعت باشد و وزن چانه بالای 250 گرم گرفته شود تا زمان پخت آن به یک دقیقه برسد.
عضو اتحادیه نانوایان اصفهان از موفقیت نانوایان نطنز، گلپایگان و مبارکه در این طرح خبر داد و گفت: موفقیت الگوی نانوایان اصفهان در کاهش دورریز نان از 30 درصد به ده درصد می تواند الگویی برای سایر استانها باشد.
خواجه افزود: اتحادیه نانوایان حمایت از نانواهایی که طرح بهینه سازی نان های سنتی را اجرایی کردند در دستور کار قرار داده در همین زمینه از هشت نانوا در محله فردوان اصفهان که دورریز نان را بالای 90 درصد کاهش دادند تجلیل شد.